Juleophold med 1 overnatning
fra den 14. november - 15. december 2024.
(Åben fra torsdag - søndag)
Overnatning på delt dobbeltværelse med havudsigt
Ved tjek-ind serverer vi kaffe/te med hjemmebagte julesmåkager
Til aften byder vi velkommen med et glas bobler efterfulgt af 3-retters julemenu;
Vesterhavstorsk glaseret med lys miso
Cremet suppe på karamelliserede jordskokker, ristede hasselnødder, syltet citron og timian
Yakitori grillet grisebryst af dansk landrace
Glaserede svampe, efterårskål, æble, enebær og skysauce med æblecider
Isbombe
Is med vanilje og friskost, appelsinsorbet, krydret gulerodskage, marengs, kumquats og rødgran
Opholdet afsluttes med morgenmad
Pris for 2 personer på delt dobbeltværelse kr. 1995,-
Pris enkeltværelse kr. 1245,-
FØRST TIL MØLLE - GRATIS OPGRADERING på suiter og deluxe væresler.
***
Juleophold med 2 overnatninger
2 overnatninger på delt dobbeltværelse
Ved tjek-ind serverer vi kaffe/te med med hjemmebagte julesmåkager
Velkomstbobler med 3-retters middag, 1. aften
2-retters middag, 2. aften
Morgenmad begge dage
Pris for 2 personer på delt dobbeltværelse kr. 3900,-
Pris enkeltværelse kr. 2490,-
FØRST TIL MØLLE - GRATIS OPGRADERING på suiter og deluxe væresler.
***
Julefrokost
Hver lørdag og søndag fra den 23. november - 15. december 2024, serverer vi julefrokost.
Menuen serveres på fade ved bordet.
1. omgang
Pandestegte rødspættefileter med sprøde salater, selleri remoulade og grillet citron.
Koldrøget laks fra Hanstholm med salat af kartofler, rygeost og dild.
Håndpillede rejer med smilende æg, senneps mayonnaise og karse.
2. omgang
Hønsefrikasse i sprød butterdej med efterårsgrønt fra haven.
Sprødstegt svinebryst med brunede kartofler, råsyltet rødkål og skysauce.
Vores egen julepølse med flødestuvet grønkål, syltet æble og timian.
3. omgang
Hvid chokolade creme med kirsebærsorbet, kandiserede mandler og vanilje
Pris pr. person kr. 395,-
Menuen skal forudbestilles af minimum 2 personer.
Kan kun nydes til vores frokost hver lørdag og søndag.
***
Nytårsmenu
"Take away"
Ved bestilling inden den 1. december får man en flaske Nor's bobler med
Skal afhentes den 31. december mellem kl. 13-15.00
Ovnbagt Vesterhavstorsk glaseret med lys miso
Fennikel braiseret med hvidvin og rosmarin, syltet citron, dild og bisque kogt på sorthummer
Brød og smør
Dansk oksemørbrad indbagt i butterdej med svampe
Karamelliserede løg og syltede grønne peberkorn
Pommes pure med sort vintertrøffel, dolme med grillet kål,
hjemmesylt og røget marv samt aromatisk pebersauce
Sprød chokolade fyldt med Mælkechokolade creme
Saltet karamel, ristede Piemonte hasselnødder, kumquats og appelsin
Pris pr. person kr. 495,-
Snacks
Ristede og saltede Marcona mandler
Naturligt fermenterede græske oliven
Syltede umodne ferskner med citrus
Pris pr. person kr. 65,00