Juleophold

Fra den 13. november til og med den 21. december 2025
Hver uge fra torsdag - søndag

***

Juleophold med 1 overnatning 

Ved check-in kl. 15.00 serveres kaffe/te med hjemmebagte julesmåkager. 
Til aften, velkomstbobler - hertil en lille overraskelse fra kokken.
3-retters julemiddag sammensat af kokken. 
(mulighed for opgradering til 5-retters middag med ekstra forkælelse)
Opholdet inkluderer morgenbuffet.

Pris for 2 personer i delt dobbeltværelse med havudsigt: Kr. 1.995,-
Pris med 5-retters forkælelse kr. 2290,-

Mulighed for opgradering af værelse:
Deluxe dobbeltværelse med havudsigt og privat terrasse: + kr. 200,-
Suite med havudsigt: + kr. 200,-
Suite med havudsigt og privat terrasse: + kr. 300,-

Juleophold med 2 overnatninger 

Ved check-in kl. 15.00 serveres kaffe/te med hjemmebagte julesmåkager. 
Til aften, velkomstbobler - hertil en lille overraskelse fra kokken. 
3-retters julemiddag sammensat af kokken. 
(mulighed for opgradering til 5-retters middag med ekstra forkælelse) 
Dag 2: 2-retters middag sammensat af kokken. 
Opholdet inkluderer morgenbuffet begge dage.

Pris for 2 personer i delt dobbeltværelse med havudsigt: Kr. 3.900,-
Pris med 5-retters forkælelse kr. 4195,-

Mulighed for opgradering af værelse:
Deluxe dobbeltværelse med havudsigt og privat terrasse: + kr. 200,-
Suite med havudsigt: + kr. 200,-
Suite med havudsigt og privat terrasse: + kr. 300,-

Book værelse her

5-retters julemiddag, Aften/ opholdsmenu.

Lynstegt Jomfruhummer hale
Gulerødder fra egen have, havtorn og fennikel sauce nage

Ovnbagt Lange
Marineret i lys miso og mirin æblechutney, sprøde chips, jordskokkecreme og citrongræsolie

Raviolo med ricotta og parmesan
Karamelliserede løg, glaserede svampe, timian og intens svampebouillon

Ribeye af okse grillet med løvstikke chimichurri
Glaserede rødbeder, bitre røde salater, tyttebær og sort hvidløgs sauce

Kirsebær isbombe
Vaniljeis, kirsebær sorbet, sprøde ris, marengs og amarena kirsebær

***

Julefrokost

Hver lørdag og søndag fra den 15. november til og med den 21. december.
Serveres kun til frokost.
Skal forudbestilles til minimum 2 personer.

Omgang 1
Pandestegte rødspættefileter med selleri remoulade, salater og citron.
Håndpillede rejer med senneps mayonnaise, smilende æg og karse.
Marinerede sild med rødløg, kapers og hjemmelavet vadouvan.
Friskbagt rugbrød og focaccia samt saltet smør.

Omgang 2
Confiteret, og sprødstegt andelår med timian og hvidløg.
Små sukkerbrunede kartofler.
Hjemmekogt rødkål med varme krydderier og solbær.
Salat af kål fra haven vendt med æblevinaigrette og ristede kerner.
Kraftig Andesauce tilsmagt med gastrik og eksotiske peber.

Omgang 3
Delizia al arancia
Creme med appelsin og orangeblomst,
citrus granite, marengs og aromatiske urter

Pris pr. person kr. 395,00

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password