Værelserne på Hotel Nor

Faciliteter
Alle værelser har privat bad

Ved ophold længere end 3 overnatninger fratrækkes 15%.

Overalt på hotellet er der wifi - trådløst internet. Nogle hoteller i kystområder har fravalgt denne mulighed, mens vi har lyttet til råd både for og imod og besluttet at tilbyde trådløst internet og lade vore gæster selv beslutte, om de vil benytte det eller ej.

Rygepolitik: hotellet er røgfrit, men der må ryges på terrasserne på for- og bagsiden af hotellet. Udsmykningen på værelserne og restauranten vil være af anerkendte moderne kunstnere udlånt af vores nabo Galleri Lien. Galleriet, der formodentlig er Danmarks største, har udover kunsten også en enestående udsigt over Jammerbugten. Besøg galleriet på www.lien-kunstcenter. dk og in natura umiddelbart bag hotellet.

Hotel Nor – Badehotellet har tilstræbt at bevare den ro og værdighed, kort sagt den sjæl, der var essensen af den smukt beliggende gamle rigmandsvilla.

Vil håber og tror vore gæster vil føle sig som feriegæster på besøg hos venner i en gammel rigmandsvilla med en fortryllende udsigt. Her vil I opleve, at opholdet på et historisk men også moderne hotel med en fremragende restaurant og en stilfuld men afslappet og uhøjtidelig sommerstemning vil være en lise for sjælen.

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre

Premium

standart dobbeltværelse m/havudsigt

1.095,00 kr.
Diamond

Superior dobbeltværelse m/havudsigt

1.395,00 kr.
Gold

Superior familieværelse m/havudsigt

1.395,00 kr.
Gold

Suite m/havudsigt

1.595,00 kr.

Suite m/havudsigt og privat terrasse

1.795,00 kr.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password