Bordreservation via mail info@hotelnor.dk eller telefon 98217133
Åbningstider juni til og med september;
Åbent hver dag.
Menukort
Forretter
Sorthummer fra Limfjorden
Grillede peberfrugter, solmodne tomater, aromatiske urter og parmesan
165.00
Røget kølle af dådyr
Pias gule beder, sennepssalater, ristede valnødder, peberrod og karse
145.00
Hovedretter
Helleflynder bagt i butterdej
Grillet kål, syltet citron, estragon og Sauce kogt på benene parfumeret med citrontimian
275.00
Ribeye af okse stegt med timian og hvidløg
Grillede grønne asparges, syltede løg, ramsløg og sauce med grøn madagasker peber
275.00
Nor´s stjerneskud
Pandestegt rødspættefilet, dampet skærising, håndpillede rejer,
2 slags mayonnaise samt dressing, røget laks og smørristet brød
265.00
Dessert
Iskold rabarber-suppe
Hjemmelavet vaniljeis, sprøde mandler, hybenrose og langpeber
145,00
Oste fra danske mejerier
Naturligt fermenterede græske oliven, kompot og hjemmebagt knækbrød
145.00
2-retters menu 395.00
3-retters menu 495.00
***
SANKT HANS AFTEN
Fredag den 23. juni serverer vi "kun" nedenstående 3-retters menu
Sorthummer fra Limfjorden
Solmodne tomater, grillet piment, basilikum og iskold gazpacho
Vesterhavs Pighvar Barbecue
Grillet hvid asparges, citron, estragon og sauce blanquette
Hjemmelavet Koldskål med Bora Bora
Vanilje Danske jordbær, sprøde kiks og hybenrose
Kr. 495,00
***
Børnemenu
Serveres med frisk frugt og grønt, sprøde chips, kartoffel samt hjemmelavet mayonnaise.
Vælg mellem følgende:
Pandestegt Rødspættefilet
Pandestegte frikadeller
145,00
Hjemmelavet Bolognese
Frisk pasta, basilikum og parmesan
145,00
Børne-is
Hjemmelavet vaniljeis, røde bær og chokoladesauce
85,00
*Der tages forbehold for ændringer.
*Da der bruges glutenholdige råvare i vores køkken, kan der forekomme spor heraf