Åbningstider for november og december
Fra torsdag aften til og med søndag frokost.
Julemenu 2024
Vesterhavstorsk glaseret med lys miso
Cremet suppe på karamelliserede jordskokker,
ristede hasselnødder, syltet citron og timian
165.00
Yakitori grillet grisebryst af dansk landrace
Glaserede svampe, efterårskål, æble, enebær og skysauce med æblecider
265.00
Æble-ingefær Isbombe
Æblesorbet med ingefær, kardemomme is, saltet karamel og ristede Piemonte hasselnødder
145.00
2-retters menu - 395.00
3-retters menu - 495.00
***
A la Carte
Nor´s Stjerneskud
Pandestegte rødspættefileter, dampet skærising, håndpillede rejer,
rød dressing samt mayonnaise røget laks og smørstegt brød
275.00
Helleflynder bagt med butterdej
Grillet kål, hjemmesylt, citron, estragon og cremet muslingesauce
225.00
Yakitori grillet bøf af wagyu filet
Smørglaseret grønt fra egen have, kartofler vendt med persille og bearnaisesauce
325.00
Oste fra danske mejerier
Naturligt fermenterede græske oliven, kompot,
vores egen honning og hjemmebagt knækbrød
155.00
***
Børnemenuer
Børnemenu serveret med frisk frugt og grønt,
sprøde chips, kartoffel samt hjemmelavet mayonnaise.
Vælg hertil mellem følgende:
Pandestegt Rødspættefilet
Pandestegte frikadeller
145,00
Hjemmelavet Bolognese
Frisk pasta, basilikum og parmesan
145,00
Børne-is
Hjemmelavet vaniljeis, røde bær og chokoladesauce
85,00
***
Husk at reservere bord. Undgå at I kører forgæves.
Book nemt online via nedenstående link.
Eller kontakt os via mail info@hotelnor.dk hvis ikke I finder det ønskede bord i online booking.
Bestil Bord
Der tages forbehold for ændringer.
*Da der bruges glutenholdige råvare i vores køkken, kan der forekomme spor heraf