Restaurantens åbningstider i marts;
Torsdag aften
Fredag frokost og aften
Lørdag frokost og aften
Husk at reservere bord. Book nemt online via nedenstående link.
Eller kontakt os via mail info@hotelnor.dk hvis ikke I finder det ønskede bord i online booking.
Bestil Bord
Forretter
Vesterhavstorsk stegt på brød
Blanquette sauce fyldt med grønne asparges, syltet citron, fennikel og dild
165.00
Hjemmelavet tortellini med ricotta
Creme på palmekål, ristede valnødder, persille, grøn chili og Pecorino
155.00
*Kan også laves som hovedret - 245,00
Hovedretter
Urtefarseret skærising med sprød butterdej
Grillet vinterporre, havgus, syltede løg, estragon og hummersauce
285.00
Oksemørbrad pikeret med vores egen Lardo
Glaserede rødbeder, endive, tyttebær, røget marv, løvstikke og aromatisk pebersauce
295.00
Nor´s Stjerneskud
Pandestegte rødspættefileter, dampet skærising,
håndpillede rejer, rød dressing samt mayonnaise røget laks og smørstegt brød
275.00
Desserter
Rabarber isbombe
Tonka iscreme, rabarber sorbet, kandiserede mandler, syltet rabarber og rå lakrids
145.00
Oste fra danske mejerier
Naturligt fermenterede græske oliven, kompot og hjemmebagt knækbrød
155.00
2-rettes menu 395,00
3-retters menu 495,00
3-retters vinmenu 350,00
***
Børnemenuer
Børnemenu serveret med frisk frugt og grønt, sprøde chips samt hjemmelavet mayonnaise.
Rugbrød til frokost og kartofler til aften.
Vælg mellem følgende:
Pandestegt Rødspættefilet
Pandestegte frikadeller
Omelet med mild ost
145,00
Hjemmelavet bolognese
Frisk pasta, basilikum og parmesan
145,00
Børne-is
Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce
75,00
Der tages forbehold for ændringer.
*Da der bruges glutenholdige råvare i vores køkken, kan der forekomme spor heraf