Privatlivsbeskyttelsespolitik

For Hotel Nor ApS

Det er Hotel Nors mål at have, - og vedligeholde et højt niveau for beskyttelse og sikkerhed ved indsamling, anvendelse og opbevaring af kunders persondata. 

Hotel Nor ApS har udarbejdet denne privatlivsbeskyttelsespolitik og ønsker herved at beskrive hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig

Hotel Nor driver hotel og restaurationsvirksomhed og Hotel Nor ApS er dataansvarlig.

Hotel Nor ApS’ kontaktoplysninger er:
Hotel Nor ApS
Slettestrandvej 88
9690 Fjerritslev
CVR. nr. 40270000

Hotel Nors kontaktperson er Hoteldirektør Sinne Lagrolet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på:
E-mail: info@hotelnor.dk
Telefonnr.: 98217133

Hotel Nor udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hotel Nor leverer som hotel og restaurationsvirksomhed ydelser til både private, erhvervsvirksomheder, foreninger og offentlige instanser

 

2. Hvordan indsamler vi personoplysninger?

  • Når du vælger at købe og/eller anmode om en af Hotel Nors serviceydelser.
  • Fra personer der handler på dine vegne.
  • Via browser/e-mail.
  • Når du abonnerer på Hotel Nor.
  • Ved tilmelding til at modtage nyhedsbreve.
  • Fra annoncering og sociale medier.
  • Fra tredjepart herunder bookingfirmaer.

Indsamling af personoplysninger vil til enhver tid ske i henhold til gældende lovgivning.

 

3. Hvilke informationer indsamler Hotel Nor

Hotel Nor anvender som udgangspunkt kun almindelige personoplysninger, herunder blandt andet følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, kontaktperson, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdato.
  • Købshistorik.
  • Browserinformationer.
  • Oplysninger om kontaktpersoner i din virksomhed.
  • Kreditkortoplysninger
  • Demografiske oplysninger

I nogle situationer behandler vi endvidere visse følsomme personoplysninger. Dette sker alene, hvis du selv oplyser herom. 

Det kan eksempelvis være oplysninger om:

  • Handicap
  • Allergi
  • Særlige fødevarepræferencer

4. Behandling af persondata

4.1. Formål

Hotel Nor indsamler udelukkende personoplysninger, som er nødvendige for afviklingen af vore arrangementer. Formålet med indsamling af personoplysninger kan blandt andet være til brug for kontakt til dig før, under og efter dit ophold på Hotel Nor.

Hotel Nor anvender oplysninger om dig i forbindelse med dit ophold eller besøg i vores restaurant. Derudover anvender Hotel Nor kontaktoplysninger på dig, når du har anmodet om at modtage vores nyhedsbrev. 

Oplyser du om særlige hensyn, såsom helbredsmæssige oplysninger, handicap, religiøs overbevisning eller lignende anvendes disse oplysninger alene til at kunne afvikle opholdet efter dit ønske.

4.2. Relevante og nødvendige persondata

Hotel Nor anvender kun de oplysninger, der er nødvendige og relevante i forhold til den med dig indgåede aftale samt for at opfylde lovkrav.

Hotel Nor behandler følsomme personoplysninger om dig på baggrund af dit samtykke hertil. 

4.3. Sletning 

Hotel Nor sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til formålet, dog således at anden lovgivning, der foreskriver opbevaring i bestemte tidsperioder overholdes. 

Ved bestillinger og bookinger gemmer Hotel Nor som udgangspunkt de oplysninger, som du har oplyst, i indtil 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne vil kun blive brugt hvis du som kunde igen henvender dig til Hotel Nor.
Hotel Nor har defineret sletterutiner og kontrol til sikring heraf. 

4.4. Videregivelse

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart. 

5. Online køb med kreditkort

I forbindelse med dit ophold og køb af varer modtager vi betaling med kreditkort og Mobile Pay, som er godkendt og certificeret af Pengeinstitutternes Betalings System (Nets).

6. Anvendelse af cookies

Hotel Nor placerer kun nødvendige cookies, der sikrer funktionaliteten af vores hjemmeside, og som er undtaget fra krav om samtykke. 

Før der placeres cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Du kan finde flere informationer herom på vores hjemmeside. 

  

7. Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.

Rettighederne er som følger:

  • Ret til at blive oplyst om, at der indsamles og behandles personoplysninger i den pågældende virksomhed.
  • Ret til løbende at få indsigt i, hvordan ens oplysninger behandles.
  • Ret til at få berigtiget urigtige data og begrænset behandlingen.
  • Ret til at få slettet data.
  • Ret til at gøre indsigelse over at ens oplysninger behandles og videregives til eksempelvis markedsføringsformål.
  • Ret til at kunne få udleveret sine data, så de kan overflyttes til anden udbyder (dataportabilitet).
  • Ret til at tilbagekalde samtykke.
  • Ret til at klage til Datatilsynet.

 

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, kan du kontakte os på info@hotelnor.dk, hvorefter vi vil svare dig hurtigst muligt og senest inden 30 dage. 

8. Hvis du ansøger om en stilling hos Hotel Nor

Når du søger en stilling hos Hotel Nor behandles de oplysninger, som du selv har givet i din ansøgning. Det vil typisk dreje sig om almindelige personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

Der kan evt. Indhentes straffeattest eller oplysning fra tidligere arbejdsgiver, hvilket ikke vil ske uden dit samtykke.

Oplysningerne bruges udelukkende til at vurdere om vi kan tilbyde ansættelse.

Det er kun relevante personer på Hotel Nors administration der ser din ansøgning. Afleverer du din ansøgning, er vore øvrige medarbejdere anvist om at nægte modtagelse og henvise til administrationen.

Hvis du bliver ansat, - gemmes dine oplysninger i overensstemmelse med Hotel Nors persondatapolitik som vil fremgå af udleveret personale håndbog.

Ansøgninger opbevares som hovedregel i 6 måneder efter modtagelse, hvorefter de slettes.

Hotel Nor beskytter dine personoplysninger i henhold til beskrivelsen i nedenstående punkt 9.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Hotel Nor opbevarer om dig, enten i forbindelse med opdatering af dine oplysninger, eller fordi du ønsker at Hotel Nor sletter dine oplysninger, kan du rette henvendelse til hotellets administrationen på info@hotelnor.dk eller ringe til kontoret på 98217133.

9. Opbevaringssikkerhed og deling af dine personoplysninger

Hotel Nor beskytter dine personoplysninger i henhold til vedtagne interne regler beskrevet i vores Persondatapolitik. Dette for at beskytte dine personoplysninger mod, at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Hotel Nor har vedtaget interne retningslinjer for, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, herunder hvordan disse opbevares, så vi sikrer den bedst mulige beskyttelse af dine personlige data. 

10. Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Hotel Nor ApS’ indsamling, anvendelse og opbevaring af personoplysninger kan du henvende dig via e-mail til:

Hotel Nor Aps
Slettestrandvej 88
9690 Fjerritslev
info@hotelnor.dk
Att.: Hoteldirektør Sinne Lagrolet 

En eventuel efterfølgende klage herefter rettes til www.datatilsynet.dk

Juni 2018

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password