Åbningstider for november og december
Fra torsdag aften til og med søndag frokost.

Husk at reservere bord. Book nemt online via nedenstående link.
Eller kontakt os via mail info@hotelnor.dk hvis ikke I finder det ønskede bord i online booking.

Bestil Bord

Nor´s Stjerneskud
Pandestegte rødspættefileter, dampet skærising, håndpillede rejer,
aspargesmayo samt rød dressing, røget laks og smørstegt brød
235.00

Pandestegte rødspættefileter
Grov selleri remoulade, ingefær, citrongræs, spæde salater, citron og friskbagt rugbrød
175.00

Håndpillede rejer på smørstegt brød
Spæde salater, aspargesmayo, smilende æg, friskkværnet sort peber, citron og urter
165.00

Fiskefrikadeller med friske krydderurter
Grov selleri remoulade, sprøde salater, grillet citron og friskbagt brød
195.00

Omelet af æg fra økologiske høns
Lagret ost, salater, sprød kartoffel, lufttørret skinke og hjemmebagt brød
165.00

Cremet salat af hønsekød
Sprød butterdej, salater, hjemmesylt, tørsaltet bacon og purløg
175.00

Oste fra danske mejerier
Naturligt fermenterede græske oliven, kompot og hjemmebagt knækbrød
135.00

Dagens Kage med kaffe/te
95.00

***

Børnemenuer

Børnemenu med frisk frugt og grønt, sprøde chips,
kartoffel samt hjemmelavet mayonnaise.

Vælg mellem følgende:
Pandestegt Rødspættefilet
Pandestegte frikadeller
145,00

Hjemmelavet Bolognese
Frisk pasta, basilikum og parmesan
145,00 ,

Børne-is
Hjemmelavet vaniljeis, røde bær og chokoladesauce
85,00

***

Julefrokost på Nor

Hver lørdag og søndag fra den 23. november - 15. december 2024, serverer vi julefrokost.
Menuen serveres på fade ved bordet.

1. omgang
Pandestegte rødspættefileter med sprøde salater, selleri remoulade og grillet citron.
Koldrøget laks fra Hanstholm med salat af kartofler, rygeost og dild.
Håndpillede rejer med smilende æg, senneps mayonnaise og karse.

2. omgang
Hønsefrikasse i sprød butterdej med efterårsgrønt fra haven.
Sprødstegt svinebryst med brunede kartofler, råsyltet rødkål og skysauce.
Vores egen julepølse med flødestuvet grønkål, syltet æble og timian.

3. omgang
Hvid chokolade creme med kirsebærsorbet, kandiserede mandler og vanilje

Pris pr. person kr. 395,-

Menuen skal forudbestilles af minimum 2 personer.
Kan kun nydes til vores frokost hver lørdag og søndag.


*Der tages forbehold for ændringer.
*Da der bruges glutenholdige råvare i vores køkken, kan der forekomme spor heraf

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password