Restaurantens åbningstider for marts;
Torsdag aften
fredag frokost og aften
lørdag frokost og aften
Husk at reservere bord. Book nemt online via nedenstående link.
Eller kontakt os via mail info@hotelnor.dk hvis ikke I finder det ønskede bord i online booking.
Nor´s Stjerneskud
Pandestegte rødspættefileter, dampet skærising,
håndpillede rejer, urtemayo samt rød dressing,
røget laks og smørstegt brød
245.00
Pandestegte rødspættefileter
Grov selleri remoulade, spæde salater, citron, dild
friskbagt rugbrød
175.00
Pandestegte fiskefrikadeller
Grov selleri remoulade, spæde salater, citron, dild
friskbagt rugbrød
165.00
Håndpillede rejer på smørstegt brød
Spæde salater, urtemayo, smilende æg, friskkværnet sort peber, citron og urtesalat
175.00
Omelet af æg fra økologiske høns
Lagret ost, salater, sprød kartoffel, lufttørret skinke og hjemmebagt brød
165.00
Nor´s Pariserbøf af okse
Syltede rødbeder, capers, sennepsmayo, røde salater,
peberrod, æggeblomme og smørstegt brød
195.00
Salat med vores egen Nduja
Sprøde salater, bagte tomater, grillet peberfrugt, vinaigrette, chips og øko buratta
165.00
Oste fra danske mejerier
Naturligt fermenterede græske oliven, kompot og hjemmebagt knækbrød
135.00
Dagens kage
Spørg venligst betjeningen for dagens udvalg
55.00
Med kaffe eller the 95.00
Hjemmebagt surdejsbolle
Med økologisk smør og ost
50.00
Med kaffe eller te 90.00
Hotel Nors Påskefrokost
Serveres på fade til deling på bordet af 3 omgange
Skal forudbestilles til minimum 2 personer.
Ved online booking, noter venligst i bemærkning hvis påskefrokost ønskes.
1. omgang
Pandestegte rødspættefileter, selleriremoulade, sprøde salater og citron.
Stegte sild, kartoffel, rygeost, rødløg og karse.
Håndpillede rejer, smilende æg, citron mayonnaise og marineret fennikel.
Friskbagt brød, rugbrød og saltet smør
2. omgang
Lamme culotte grillet på Yakitori med mynte chimichurri hvide og grønne asparges marineret i capers vinaigrette.
Glaserede gulerødder med citrus og vores egen honning samt dukkah kartofler med smør og persille
samt vores version af sauce Robert
3. omgang
Tonka iscreme, rabarber sorbet, kandiserede mandler, syltet rabarber og rå lakrids.
Pris pr. person 345,00
Påskefrokosten serveres kun til frokost den 17. 18. 19. og 20/4
*Der tages forbehold for ændringer.
*Da der bruges glutenholdige råvare i vores køkken, kan der forekomme spor heraf