Hotel Nor åbner for en ny sæson den 1. marts 2024

Husk at reservere bord. Book nemt online via nedenstående link.
Eller kontakt os via mail info@hotelnor.dk hvis ikke I finder det ønskede bord i online booking.

Bestil Bord

Nor´s Stjerneskud
Pandestegte rødspættefileter, dampet skærising,
håndpillede rejer, mayonnaise samt dressing, røget laks og smørstegt surdejsbrød
235.00

Pandestegte rødspættefileter
Grov remoulade af hjemmesylt og vadouvan karry, spæde salater, citron og friskbagt rugbrød
175.00

Fiskesuppe tilsmagt med citrus
Dagens fisk og skaldyr, tomat, piment, aromatiske urter og friskbagt brød
195.00

Omelet af æg fra økologiske høns
Lagret ost, salater, sprød kartoffel, lufttørret skinke og hjemmebagt brød
165.00

Cremet salat af hønsekød
Sprød butterdej, salater, hjemmesylt, tørsaltet bacon og purløg

175.00

Oste fra danske mejerier
Naturligt fermenterede græske oliven, kompot og hjemmebagt knækbrød
145.00

Hjemmelavet roulade med sæsonens frugt og dansk piskefløde
Med kaffe/te

95.00

***

Børnemenu

Serveres med frisk frugt og grønt, sprøde chips, kartoffel samt hjemmelavet mayonnaise.
Vælg mellem følgende:
Pandestegt Rødspættefilet
Pandestegte frikadeller
145,00

Hjemmelavet Bolognese
Frisk pasta, basilikum og parmesan
145,00 ,

Børne-is
Hjemmelavet vaniljeis, røde bær og chokoladesauce
85,00

Hotel Nors påskefrokost
27. marts - 31. marts 2024

Serveres på fade til deling på bordet af 3 omgange
Skal forudbestilles til minimum 2 personer

1. omgang
Pandestegte rødspættefileter, syltet selleri, grillet citron og vadouvan
Koldrøget laks fra Hanstholm, marineret agurk, rygeost radise og dild
Håndpillede rejer, smilende æg, sennepscreme, sprød kartoffel og piment d espelette
friskbagt brød, rugbrød og saltet smør.

2. omgang
Sprød croquette med braiseret lam, morkel og middelhavsurter
Marinerede franske asparges, karse og capersvinaigrette
Stegt okse ribeye, syltede løg, gulerødder og kraftig pebersauce, kartofler, smør, persille og havgus

3. omgang
Oste fra danske mejerier naturligt fermenterede græske oliven, kompot og hjemmebagt knækbrød
Rabarber trifli, vaniljecreme, rabarberkompot med hybenrose, makron, syltet rabarber og fløde

Pris pr. person 395,00

*Der tages forbehold for ændringer.

*Da der bruges glutenholdige råvare i vores køkken, kan der forekomme spor heraf

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password