Eksklusivt ophold med intimkoncert af Lune Carlsen
Dk's bedste kopi af Kim Larsen
Vælg mellem den 8.-9. eller 9.-10. november 2024.
Indkvartering på værelset fra kl. 15.00.
Kl. 18.00 serverer vi velkomstbobler efterfulgt af 3-retters middag.
Vesterhavstorsk glaseret med lys miso
Cremet suppe på karamelliserede jordskokker, ristede hasselnødder, syltet citron og citrus urter.
Oksemørbrad indbagt i butterdej med svampe
Salatløg med grillet vinterporre, sprøde toppe, syltede sennepsfrø og estragon.
Kartofler med smør og persille samt sauce med sort sensommer trøffel.
Æble-Isbombe
Æblesorbet med ingefær, vaniljeis, marengs, sprød karamel,
honning fra eget stade og citrontimian.
Under middagen serveres tilhørende gode vine til menuen (øl, vand, safte og vin ad libitum)
Intimkoncert med Lune Carlsen
Opholdet afsluttes med morgenmad
FØRST TIL MØLLE - GRATIS OPGRADERING til vores bedste værelser suiter og deluxe!
Pris for 2 personer på delt dobbeltværelse kr. 3500,-
Pris for enkeltværelse kr. 2000,-
Vi har få pladser uden værelse/ophold.
Prisen for aftenarrangementet uden overnatning pr. person kr. 1150,-
Opholdet skal bookes via mail, det er ikke muligt at booke dette online. - info@hotelnor.dk
Til vores musikevents er vores middag og koncert ved borde med op til 10 personer, man vil blive placeret med andre gæster.
Det har hidtil været rigtig hyggeligt og stemningsfuldt.
Vi sørger naturligvis for, at gæster fra samme reservation sidder sammen.
***
Mortens Aften den 10. november
Klassisk andesteg med æbler og svesker
Hjemmelavet rødkål m. varme krydderier, kogte kartofler, brunede kartofler
samt sprøde kartoffelchips og andeskysauce med aromatisk peber
Chokolade og mynte isbombe
Chokolade is, mynte is, saltet karamelsauce, marengs og lime
2-retters menu kr. 365,00
Ophold inkl. ovenstående 2-retters menu 10. - 11. november
Tjek-ind fra kl. 15.00 på delt dobbeltværelse med havudsigt
Opholdet afsluttes med en dejlig morgenmad
Pris for 2 personer på delt dobbeltværelse
kr. 1790,00
FØRST TIL MØLLE - GRATIS OPGRADERING til vores bedste værelser suiter og deluxe!
***
Juleophold
Fra den 14. november - 15. december 2024.
Overnatning på dobbeltværelse med havudsigt
Ved tjek-ind serverer vi kaffe/te med hjemmebagte julesmåkager
Til aften byder vi velkommen med et glas bobler efterfulgt af 3-retters julemenu;
Vesterhavstorsk glaseret med lys miso
Cremet suppe på karamelliserede jordskokker, ristede hasselnødder, syltet citron og timian
Yakitori grillet grisebryst af dansk landrace
Glaserede svampe, efterårskål, æble, enebær og skysauce med lokal cider
En iskold overraskelse
Vanilje og friskost-is, appelsinsorbet, krydret gulerodskage, marengs, kumquats og rødgran
Opholdet afsluttes med morgenmad
Pris for 2 personer på delt dobbeltværelse kr. 1995,-
FØRST TIL MØLLE - GRATIS OPGRADERING til vores bedste værelser suiter og deluxe!
***
Juleophold med 2 overnatninger
2 overnatninger på dobbeltværelse med havudsigt
Ved tjek-ind serverer vi kaffe/te med hjemmebagte julesmåkager
Til aften byder vi velkommen med et glas bobler efterfulgt af 3-retters julemenu
2-retters middag, 2. aften
Morgenmad begge dage
Prisfor 2 personer på dobbeltværelse kr. 3900,00
FØRST TIL MØLLE - GRATIS OPGRADERING til vores bedste værelser suiter og deluxe!
***
Julefrokost
Hver lørdag og søndag fra den 23. november - 15. december 2024, serverer vi julefrokost.
Menuen serveres på fade ved bordet.
1. omgang
Pandestegte rødspættefileter med sprøde salater, selleri remoulade og grillet citron.
Koldrøget laks fra Hanstholm med salat af kartofler, rygeost og dild.
Håndpillede rejer med smilende æg, senneps mayonnaise og karse.
2. omgang
Hønsefrikasse i sprød butterdej med efterårsgrønt fra haven.
Sprødstegt svinebryst med brunede kartofler, råsyltet rødkål og skysauce.
Vores egen julepølse med flødestuvet grønkål, syltet æble og timian.
3. omgang
Hvid chokolade creme med kirsebærsorbet, kandiserede mandler og vanilje
Pris pr. person kr. 395,-
Menuen skal forudbestilles af minimum 2 personer.
Kan kun nydes til vores frokost hver lørdag og søndag.
***
Nytårsmenu
"Take away"
Ovnbagt Vesterhavstorsk glaseret med lys miso
Fennikel braiseret med hvidvin og rosmarin, syltet citron, dild og bisque kogt på sorthummer
Brød og smør
Dansk oksemørbrad indbagt i butterdej med svampe
Karamelliserede løg og syltede grønne peberkorn
Pommes pure med sort vintertrøffel, dolme med grillet kål,
hjemmesylt og røget marv samt aromatisk pebersauce
Sprød chokolade fyldt med Mælkechokolade creme
Saltet karamel, ristede Piemonte hasselnødder, kumquats og appelsin
kr. 495.00
Snacks
Ristede og saltede Marcona mandler
Naturligt fermenterede græske oliven
Syltede umodne ferskner med citrus
kr. 65,00