Hotel Nor åbner for sæsonen 2024 den 1. marts
Aftenservering fra kl. 18.00.
Husk at reservere bord. Book nemt online via nedenstående link.
Eller kontakt os via mail info@hotelnor.dk hvis ikke I finder det ønskede bord i online booking.
Forretter
Røget laks fra Hanstholm
Marineret agurk, radise, karse og luftig rygeost
155.00
Lufttørret skinke og sprødt brød
Tomat, burrata, grillet peberfrugt, oliven og oregano
165.00
Hovedretter
Ribeye grillet på yakatori med chimichurri
Braiseret portobello, syltede løg, sauce med marv og persille
285.00
Vesterhavstorsk bagt med citrus urter og butterdej
Marineret fennikel, syltet citron, sauce med havgus og urter
275.00
Nor´s Stjerneskud
Pandestegt rødspættefilet, dampet vesterhavsfisk, håndpillede rejer,
2 slags mayonnaise samt dressing, røget laks og smørristet brød
265.00
Desserter
Sorbet af appelsin og havtorn
Luftig vaniljecreme, tørrede ferskener, mandarin, pomelo og karamel
155.00
Oste fra danske mejerier
Naturligt fermenterede græske oliven, kompot og hjemmebagt knækbrød
155.00
2-retters kr. 395.00
3-retters kr. 495.00
Bestil Bord
*Der tages forbehold for ændringer.
*Da der bruges glutenholdige råvare i vores køkken, kan der forekomme spor heraf